© 2015 NEOS Hamont-Achel    -
Hamont-Achel
Gezellig ondanks het regenweer

           NEOS HAMONT-ACHEL MAAKT OCHTENDWANDELING

mooie natuur De regen heeft geen vat op de sfeer in de groep Hamont-Achel heeftr een prachtige natuur te bieden Gezellig wachten op het ontbijt. Blijven lachen hé! Na regern komt ......
Regent het misschien !!! Iedereen was op dit weer gekleed.
Op de druilerige ochtend van 16 april 2024 verzamelden de leden van NEOS Hamont-Achel zich bij De Haart in Hamont-Achel voor een verkwikkende wandeling. Onder de bezielende leiding van Lambert Bas begonnen we onze tocht door het prachtige landschap. De regen gaf een mystieke sfeer aan het bos. We baanden ons een weg over goed begaanbare paden, omringd door weelderig groen en het getik van regendruppels op de bladeren. De geur van natte aarde vulde de lucht terwijl we langs kabbelende beekjes liepen. De Haart is een betoverend gebied met mooie bossen en uitgestrekte velden. Ondanks het weer genoten we van de rust en stilte, ver weg van de drukte van het dagelijks leven. Lambert deelde zijn kennis over de lokale geschiedenis waardoor de wandeling nog boeiender werd. Na onze wandeling werden we beloond met een heerlijk ontbijt bij de aspergeboerderij. De lekkere aspergesoep en het uitstekende buffet vielen erg in de smaak. We deelden verhalen, lachten en genoten van elkaars gezelschap terwijl we ons tegoed deden aan lokale lekkernijen. Al met al was het een geslaagde dag, ondanks de regen. NEOS Hamont-Achel bewees opnieuw dat actieve senioren samen mooie herinneringen kunnen creëren, zelfs als de hemel huilt.
Nog geen ontbijt maar toch al iets te drinken . Spreker van dienst geeft het startsein voor het ontbijt Wat heeft hij gezegd ??? Mogen we beginnen? Controle moet er zijn hé Hugo !!! Nog even wachten dan is het jullie beurt .